Indvielse af nyt klubhus

29. maj kl. 17-18

Indvielse af nyt klubhus

I november 2016 besluttede Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget at afsætte midler til ny-indretning af de tidligere lokaler til tandpleje på Mørkhøj Skole. Ny-indretningen fra tandpleje til foreningshus er nu sket, og huset er så småt taget i brug. Vi vil gerne markere, at der nu er etableret et ’Foreningshus Mørkhøj’, hvor de to fodboldklubber: FC Bella og Torveparkens Sportsklub, kan have et tilholdssted før og efter træning og kampe.

Vi inviterer derfor til indvielsesreception: Mandag den 29. maj 2017 kl. 17-18.
Indgang fra Mørkhøj Skoles boldbane.

Ca. kl. 17 vil borgmester Karin Søjberg Holst holde indvielsestalen, og der er herefter mulighed for at se lokalerne og få en snak med repræsentanter fra de to fodboldklubber.

Vel mødt!

Venlig hilsen
Pia Bagger
Idrætskonsulent

Leave a Reply